Известие

Collapse
No announcement yet.

CD MP3 в 156 вътрешен фейслифт

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

колко парици е екстрата

Comment

Първоначално публикувано от petko
      А, да освен това от Фейслифта насам Алфите имат GALA ( Geschwindigkeitsabhдngige Lautstдrkeanpassung ) но ти трябва и сериоЗно радио, най добре Бекер, това Сони е малко доста ниска категория свирка
      Какво е това GALA,я кажи,че нещо неразбрах грам

п.с пинко добре изглежда Дано и работи безупречно и безпроблеми.
      Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
      EX`146 2.0 16v TS

Comment

GALA e стандарт при Ауди още от 1994 година, но само с оригиналните радиа от по високия клас, 1995 се въвежда в БМВ 7 и 5 серия и от 1995 в Мерцедес. Алфа Ромео е от 2002 малкия Фейслифт .
        Ето как функционира.... Настройваш си Звука както на тебе ти харесва да речем като караш в града, да но ти се налага да иЗлеЗеш на магистрала и да вдигнеш 200 да речем, естествено е тогава да се наложи да си увеличиш Звука, GALA прави точно това, компенсира шума който се получава при висока скорост автоматично, тоест увеличава или намалява Звука както и басите и високите според предварително Зададена схема, която е напасната точно За твоя Автомобил, в Зависимост от това дали имаш кожа или не, каква е акутсиката и т.н. Тоест ти нищо не пипаш, системата сама настройва силата на Звука, като обективно тя винаги е константна, неЗависимо с каква скорост се движиш.

.

Comment

Pinko: браво SONY-то е яко....
          ето ти един съвет...свържи се с този човек: Стойне Кръстев
          Stoyne Krastev [sashev@impas56.com],

Работи в ИМПАС-56, те са официален представител и вносител на кар адаптори на Blaupunkt, Bosch и други марки. Предлагат различни интерфейси за свързване на НЕ ОРИГИНАЛНИ автокасетофони към ОРИГИНАЛНАТА (фабрична) систена на автомобила. По този начин ти се запазва функционалността на всички бутони за управление вградени в колата. Опиши му твоя проблем и какво смяташ да правиш - сигурен съм че ще ти даде добър съвет и ще останеш доволен - УСПЕХ!
          Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
          Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
          Lancia Ypsilon '02

Comment

аз имах същото сони но в черно /CDX A 350/ тъй като съм с карбон
            стои прекрасно и копчетата за радиото са супер удобни, има и контрол на баскасата и няколко запеметени EQ /пор, рок, xplod, club/
            само че гадните бандитчета от махалата ми го откраднаха....
            alfa 156 '00 2.0 distinctive

Comment

Comment

А някой да е мернал нещо подхождащо на дупката и червено осветено табло, но с Бур-Браун процесор ? (Pioneer от 7-ма серия нагоре...)
                Моbile: 0884612720, ICQ# 92621498, Skype: satamototo
                Луд ужасник с 03' 156 SW 2.4 JTD Distinctive HIGH CD (ECU fine tuning by Bobo Готиното)

Comment

[quote="pinko"]Благодаря за мненията и подкрепата.

Утре отивам да го купя. В Техномаркет предлагат ли монтаж?

[/qu

Супер е...в десятката си....утре отивам да се огледам в техното...голяма фаца има...Честито!
                  156-2.4-JTD-99;
                  156-2.4-JTD-SW-01;

Comment

Working...
                  X